MANU BROUWER

‘Natuur en mens zijn’ is een actief ingrediënt in mijn trainingen, workshops, coachings- en therapie trajecten. De fusie tussen de ‘klinische blik’ en de ‘holistische kijk’ is mijn uitgangspunt en uitdaging in relatie tot ‘Personal Balance’,  ‘Natuur en mens zijn’ is mijn referentie om vanuit te relativeren. Dit binnen een inbedding van een klinische blik en een psychotherapeutische inslag gebaseerd op gedragstherapeutische principes. Persoonlijke conflicten van het heden met oplossingen geïnspireerd door Native American Culture vanuit het verleden, pas ik hierbij dan ook toe en zoals eerder vermeld, fuseer ik in mijn benadering.

Ik werk al jaren, zowel klinisch als ambulant als in de particuliere sector, als therapeut, coach, trainer en counselor. Werkgebieden als forensische- en volwassen psychiatrie, kinderpsychiatrie en jeugdzorg, verslaving en trainer/coach in ‘corporate’, hebben mij gevormd.

Ook in mijn levensloop was er noodzaak om mijzelf vragen ten aanzien van zingeving te stellen en te werken aan mijn herstel van ‘Personal Balance’. Het is blijvend een punt van aandacht gebleven. Mindful en mindfulness in verschillende vormen was bij aanvang voor mij pijnvol, tot er een ander perspectief en een andere levenshouding ontstond. Gebalanceerdheid nam toe, levenskwaliteit werd verbeterd, doel en ‘purpose’ werd helder. Ik zou je graag hierin meenemen.

Met mijn vrouw en twee kinderen deel ik mijn leven. Al vanaf jonge leeftijd ben ik mij bewust van en ben ik gefascineerd door het bestaan. Mijn werk stimuleert mijn zoektocht naar waarachtigheid en zelfbewustzijn. Nature and Nurture tijdens onze wordingsgeschiedenis heeft dan ook mijn focus en verwondering.

Ik wens eenieder een ‘gebalanceerd’ bestaan. 

Manu Brouwer